Nimeni nu mai stia nimic de ea. Cum arata acum si ce s-a intamplat cu nonconformista Gianina Corondan


In urma cu numai cativa ani, Gianina Corondan era considerata cea mai excentrica prezenta de pe micile ecrane: mereu cu zambetul pe buze, cu replicile la ea si imbracata in tinute nonconformiste, Gianina spargea tiparele rspectate de alte prezentatoare.


Candva o alegere sigura pentru emisiunile televiziunii nationale, Gianina a picat intr-un con de umbra odata cu disponibilizarile organizate acolo, publicul nestiind ce s-a intamplat si de ce simpatica vedeta nu mai apare pe micile ecrane.

Ei bine, chiar daca nu mai este atat de mediatizata, Gianina isi continua una dintre marile pasiuni si si-a lansat cel mai recent single, Nani, in colaborare cu Mr. G.

 

La fel de exuberanta ca intotdeauna, Corondan a impus un dress code inedit pentru lansarea din club si le-a cerut invitatilor sa vina imbracati in pijamale, ceea ce multi au si facut.

Printre oaspetii de seama ai artsitei s-a numarat chiar si Andreea Esca, fosta sa colega de liceu si de trust, care a respectat intocmai doleantele Gianinei si a postat chiar o pzoa d ela eveniment pe contul ei oficial de Facebook.

In fotografie cele doua zambesc si sunt vizibil incantate de revedere. Voi ce ziceti? Cum vi se pare ca arata Gianina de cand nu a mai aparut la TV?

FULLSCREEN
Nimeni nu mai stia nimic de ea. Cum arata acum si ce s-a intamplat cu nonconformista Gianina Corondan
  • /

related posts

Modifică setările cookies