Nimeni nu mai stia nimic de ea, dar era insarcinata si a nascut. Cum arata acum Amy Lee de la Evanescence


La inceputul anilor 2000, Amy Lee si trupa Evanescence faceau furori in randul tinerilor. Rebela, plina de atitudine si cu o voce pe care nu puteai uita cu usurinta, solista a devenit rapid un idol pentru generatia de adolescenti de atunci.


Desi a avut un debut foarte bun, cu timpul Amy a inceput sa nu mai prezinte acelasi interes pentru public. Incetul cu incetul, ea a iesit de sub lumina reflectoarelor si pana si admiratorii cei mai fideli au incetat sa mai caute informatii despre planurile de viitor sau viata personala.

In tot acest timp Amy nu si-a incetat insa cariera, iar nici in plan amoros nu a intampinat probleme. Dimpotriva! Desi putini stiau, solista a fost insarcinata si a nascut iun baietel de care este tare mandra si pe care l-a prezentat lumii intregi.

Bebelusul este primul copil al lui Amy si al partenerului ei, Josh Hartzler. "Micutul nostru pui, Jack Lion Hartzler, a venit pe lume. Nu am stiut pana acum cat de incapatoare poate fi inima. Lumea mea pur si simplu a explodat si acum o vad multicolora", a spus Amy la vremea respectiva.

Artista in varsta de 34 de ani se ocupa de familie, este o mamica responsabila si publica adesea imagini cu baietelul ei pe retelele de socializare. Iata cum arata acum:

 

Happy Mother's Day! ❤️❤️❤️

A photo posted by Amy (@amylee) on

  

Foto: Tumblr

related posts

Modifică setările cookies