Nimeni nu mai stia nimic despre ea. Cum arata acum si ce face Andreea Antonescu


Pe Andreea Antonescu o stim de cand era in scoala generala si canta alaturi de Andreea Balan. Anii au trecut si a devenit fata sexy si rea din trupa Andre, care se ruga "de papa" sa o lase la mare, "la distractie si soare". 


Apoi, si-a schimbat numele in Miss Ventura si a inceput sa abordeze un look sexy si extravagant, o combinatie intre Rihanna si Lady Gaga, pentru ca ulterior sa dispara din peisajul monden si sa-i determine pe toti sa se intrebe ce se intampla cu ea.

Potrivit ADPM, Andreea Antonescu locuieste acum impreuna cu sotul ei, Traian Spak, in SUA, si a fost luata sub aripa protectoare a milionarului roman stabilit in America de 30 de ani, Nick Radoi. Ea sustine recitaluri la petreceri organizate de acesta si ar fi primit chiar un rol secundar intr-un film de scurt metraj.

VEZI IMAGINI IN GALERIA FOTO

In plus, recent a fost surprinsa intr-o fotografie alaturi de Bogdan Vladau, care a filmat pentru o emisiune TV la casa milionarului roman din Los Angeles.

In imagine, Andreea arata la fel de bine ca in anii ei de glorie, etaleaza o silueta trasa prin inel si demonstreaza ca nu se dezice de blondul pe care l-a adoptat la scurt timp de la destramarea trupei Andre.

Ce parere ai despre felul in care arata acum? Ai ascultat muzica ei in copilarie? Ti-a placut?

FULLSCREEN
Nimeni nu mai stia nimic despre ea. Cum arata acum si ce face Andreea Antonescu
  • /

related posts