Nimeni nu se astepta sa faca asta! Imbracat intr-un body rosu, PSY a isterizat masele cand a imitat-o la perfectie pe Beyonce. Vezi cum a aratat


Artistul PSY, cel care ne-a incantat anul trecut cu hit-ul "Gangnam Style", a reusit sa atraga din nou atentia tuturor prin stilul lui nonconformist. De data aceasta, coreeanul a imitat-o pe Beyonce in timpul unui concert si a dansat pe melodia "Single Ladies".


Imbracat intr-un costum de un rosu aprins care abia ii acopera zonele intime, PSY a refacut intreaga coregrafie din videoclipul lui Beyonce in fata a mii de spectatori.

Cum arata papusa Barbie fara machiaj? Imaginea care va dezamagi milioane de fetite

Transmis live pe Youtube, momentul a distrat milioane de oameni din intreaga lume, care s-au amuzat copiosprivindu-l pe artist in timp ce se misca lasciv pe "Single ladies".

Dincolo de faptul ca abia il acoperea, costumul mulat de culoare rosie era decupat in zona abomenului, astfel incat burta rotunjoara a cantaretului a putut fi vazuta de milioane de oameni din toata lumea.

Mandru de corpul lui insa, PSY si-a incantat fanii prin aceasta surpriza, a dansat pana la finalul melodiei si a respectat perfect coregrafia.

Daca in momentul in care a aparut pe scena fanii nu intelegeau ce se intampla, pana la finalul melodiei, toti cei prezenti dansau impreuna cu PSY si cantau versurile de la hit-ul "Single Ladies".

Dans in timpul sarcinii? Uite ce miscari poate face o gravida in noua luni

Bizar, dar extrem de amuzant momentul va ramane cu siguranta in memoria tuturor si se va adauga in palmaresul coreeanului multitalentat.

Tie cum ti se pare gestul cantaretului - amuzant sau penibil? Crezi ca s-a descurcat bine cu pasii de coregrafie?

  • Nimeni nu se astepta sa faca asta! Imbracat intr-un body rosu, PSY a isterizat masele cand a imitat-o la perfectie pe Beyonce. Vezi cum a aratat

related posts

Modifică setările cookies