Nimic mai spectaculos. Cum coboara supermodelele cu picioare perfecte din masina


Paparazzii au avut de facut o munca placuta zilele acestea la Milano. Cele mai frumoase femei din lume si-au etalat picioarele perfecte la evenimentele de fashion care au transformat Milano pentru o saptamana in capitala internationala a modei.


La petrecerea Vogue Italia, din cadrul Milan Fashion Week,  paparazzii au stat la panda in parcare pentru a surprinde momentul in care supermodelele ies din masina. Amber Valletta, unul dintre supermodelele celebre ale anilor '90, si-a etalat picioarele care la 40 de ani arata la fel de bine ca la 20. Supermodelul a impresionat cu o pereche de sandale superbe si si cu un decolteu adanc.

Tot la petrecerea la care Vogue Italia a sarbatorit 50 de ani, un model cu o rochie total transparenta a fost atractia serii. Doua tinere modele au preferat aceasta tinuta inedita, care lasa prea putin de lucru imaginatiei.

Invitata la o prezentare de moda tot in cadrul Milan Fashion Week, Bar Refaeli a demonstrat ca are, poate, cele mai sexy picioare din showbiz. Fosta iubita a lui Leonardo DiCaprio a aratat mai mult decat ar fi dorit atunci cand a coborat din masina. 

Si modelul Izabel Goulart, prezent la acelasi eveniment ca si Bar Refaeli, a impresionat placut atunci cand si-a facut aparitia din masina.

related posts

Modifică setările cookies