Si-a luat la plaja cel mai mic sutien posibil. Cum a aparut supermodelul Sports Illustrated


"Mai bine facea topless, decat sa poarte sutienul acela minuscul", au cazut fanii de acord, dupa ce au vazut ce alegere a facut modelul lor preferat pentru o zi de plaja.


Modelul Sports Illustrated Nina Agdal vrea sa fie cat mai bronzata, motiv pentru care a ales la plaja un sutien cu cateva numere mai mici.  Costumul de baie buclucas, cu model animal print, a fost atractia plajei. 

Tanara de origine daneza, in varsta de 22 de ani, a fost in permanenta insotita de iubitul ei, care a facut si pe bodyguardul.

Formele perfecte ale modelului au fost remarcate de paparazzi, care au fotografiat-o din toate unghiurile. Nina a dezvaluit ca isi mentine silueta cu un program intens de fitness. Aceasta participa la celebrele tabere de tip "bootcamp", unde este supusa unui program riguros de exercitii fizice. "Fac intre 20 si 30 de minute de cardio, spinning si bicicleta eliptica", a spus Nina.

Nina nu este singura adepta a programului bootcamp -  Kim Kardashian, Jessica Alba, Sandra Bullock si Jessica Biel sunt si ele mari amatoare de asa ceva.

  • Si-a luat la plaja cel mai mic sutien posibil. Cum a aparut supermodelul Sports Illustrated

related posts

Modifică setările cookies