Nina Dobrev, asa cum rar poate fi vazuta. Actrita si-a etalat picioarele perfecte intr-o pereche de pantaloni scurti


Nina Dobrev poate fi vazuta rareori in ipostaze care ar putea sa o faca sa isi riste imaginea. Una dintre cele mai discrete actrite de la Hollywood, Nina a castigat simpatia unui numar impresionant de fani, iar acestia ii apreciaza fiecare aparitie.


Ultimele imagini cu frumoasa bruneta o arata asa cum de putine ori a mai putut fi observata. Imbracata intr-o pereche de pantaloni scurti albi, Nina si-a lasat la vedere picioarele lungi, tonifiate si bronzate, iar asta a fost suficient pentru a arata perfect.

Aparent nemachiata si necoafata, actrita a aparut extrem de relaxata in fata fotografilor, carora le-a zambit larg, in ciuda faptului ca nu parea pregatita pentru un val de fotografii. 

Vedeta in varsta de 27 de ani a fost surprinsa in tot felul de ipostaze sexy, in ultima perioada, in special pe durata vacantei petrecute in Mexic, cu ocazia petrecerii de burlacite pentru prietena sa, Julianne Hough.  Nina tine legatura cu fanii sai si cu ajutorul paginii sale personale de Instagram, iar imaginile postate acolo in ultima perioada au facut deliciul celor care ii urmaresc profilul.

Intre imaginile recente, Nina a strecurat o fotografie din copilarie, care a adunat aproape 700 000 de aprecieri.
 


Vezi imagini in galeria foto de mai jos:

 

Just "Hanging" with @anitapatrickson

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on


 

#TheFinalHoughrrah @juleshough

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on


  • Nina Dobrev, asa cum rar poate fi vazuta. Actrita si-a etalat picioarele perfecte intr-o pereche de pantaloni scurti

related posts

Modifică setările cookies