Nina Dobrev, poza cu subinteles alaturi de cel mai sexy actor al momentului. Reactia fanilor: "Deci sunt impreuna?"


S-a despartit in urma cu putin timp de Austin Stowell, dupa 7 luni de relatie. Se pare insa ca Nina Dobrev e din nou indragostita.


Se spune ca fosta actrita din "The Vampire Diaries" a pus ochii pe Scott Eastwood, fiul regizorului Clint Eastwood si unul din cei mai sexy actori de la Hollywood. Cei doi sunt prieteni de ceva vreme, insa o imagine publicata recent de starul de 30 de ani intareste ideea potrivit careia intre ei ar fi ceva mai mult de o prietenie.

La fel ca toate vedetele care se respecta, Scott si Nina au fost weekend-ul trecut la festivalul de muzica si arte Coachella din Palm Springs. Cei doi s-au distrat, si-au ascultat trupele preferate si au facut un selfie in care se tin in brate.

Poza a fost publicata de Eastwood pe pagina lui de Facebook, cu descrierea "Distractie la Coachella cu vampirita asta".

Publicatiile mondene scriu ca cei doi tineri sunt prieteni de ceva vreme si ca nu e prima oara cand petrec timpul impreuna, dand de inteles ca se plac. In trecut, Nina i-a "furat" telefonul lui Scott si a facut un selfie, pe care acesta l-a descoperit si l-a publicat pe net: "Am fost hack-uit", a scris el atunci.

Daca se potrivesc sau nu si cat de reale sunt supozitiile fanilor si presei, ramane sa ne spuneti voi. Nu iese fum fara foc? Sunt indragostiti Nina si Scott? Scrieti-ne in sectiunea de comentarii.

related posts

Modifică setările cookies