Nina Dobrev, respinsa de un barbat mai in varsta. Ce a patit vedeta din "Vampire Diaries"


A fost desemnata una dintre cele mai sexy actrite tinere de la Hollywood, insa pana si ea mai primeste cate un refuz ocazional.


Nina Dobrev s-a facut remarcata in serialul cu vampiri produs de televiziune CW nu numai datorita talentului, ci si a aspectului fizic placut care ii deschide, in mod sigur, multe usi.

Chiar si asa insa, pana si ea a fost respinsa de un barbat. Prezenta la un meci de baschet al echipei Lakers, Nina l-a observat in public pe nimeni altul decat Jack Nicholson, celebrul actor in varsta de 75 de ani care a facut istorie la Hollywood.

Incantata, vedeta originara din Bulgaria a lasat-o pe prietena ei, Julianne Hough, singura si s-a indreptat catre actor, rugandu-l pe acesta sa faca poza cu ea.

"Tocmai l-am rugat pe Jack Nicholson sa faca o poza cu mine. A spus ca nu vrea", a scris Nina pe contul ei personal de Twitter, dezamagaita ca incercarea ei s-a incheiat cu un esec.

Ceea ce s-a intamplat este usor bizar fiindca Jack nu doar ca este un mare amdirator al tinerelor talentate de la Hollywood, ci chiar a flirtat cu Jennifer Lawrence, castigatoarea premiului pentru "Cea mai buna actrita" de la Oscar.

Ce parere ai despre intamplarea Ninei? De ce crezi ca a refuzat Jack Nicholson sa faca o poza cu ea?

FULLSCREEN
Nina Dobrev, respinsa de un barbat mai in varsta. Ce a patit vedeta din "Vampire Diaries"
  • /

related posts