Nina Dobrev si Ian Somerhalder, din nou impreuna… la un eveniment monden. Cum s-au comportat cei doi la prima aparitie de dupa despartire


Alerta, situatie stanjenitoare pentru Nina Dobrev si Ian Somerhalder! La numai cateva zile de la despartire, cei doi au fost nevoiti sa apara impreuna la un eveniment monden din New York, unde postul CW sia prezentat grila de seriale pentru toamna anului 2013.


Desi au venit sperat la evenimnt si au pasit pecovorul rosu in doua momente diferite, Nina si Ian au fost totusi nevoiti sa urce impreuna pe scena alaturi de presedintele postului CW pentru a vorbi despre surprizele pe care le pregatesc pentru urmatorul sezon.

Cu o atitudine profesionista, ei nu au facut deloc referire la despartire, iar pe scena atmosfera a fost una relaxata, potrivit unui corespondent al postului E!Online.

Chiar si asa, la o analiza mai atenta a interviurilor pe care le-au acordat pe covorul rosu, fanii au observat ca Ian pare mai suparat si ca face gesturi ciudate in momentul in care este intrebat de Elena, personajul interpretat de Nina in "Vampire Diaries".

VEZI MATERIALELE VIDEO CU CEI DOI AICI.

Tu ce parere ai despre aparitia lor din New York? Cine este vinovat pentru ce s-a intamplat si acre este adevarul din spatele despartirii?

related posts

Modifică setările cookies