Noi detalii despre femeia care ar fi inlocuit-o pe Miley Cyrus. Prima aparitie a fostei vedete Disney dupa scandal


Recent, paparazzii l-au surprins pe Patrick Schwarzenegger in ipostaze compromitatoare. Iubitul lui Miley Cyrus o imbratisa patimas pe o domnisoara bruneta, sexy, in bikini ceea ce creat o adevarata valva pe internet.


Cu toate ca Patrick a insistat ca bruneta nu ii este decat o foarte buna prietena si ca nu ar face niciodata nimic pentru a o rani pe Miley, presa a tras concluzii si l-a declarat pe fiul lui Schwarzenegger un infidel. Reactia lui Miley dupa aparitia imaginilor si raspunsul ei? Cel putin bizar.

Cyrus a profitat de conturile ei de pe retelele de socializare si a scris o "oda a prieteniei", tinand sa sublinieze ca si ea are amici foarte buni de sex masculin.

Apoi, a marcat o prima aparitie dupa acest scandal al infidelitatii. Imbracata intr-un jumpsuit negru, care i-a lasat amri portiuni de piele la vedere, machiata si aranjata, Cyrus s-a distrat la The Laugh Factory in West Hollywood, urmarita indeaproape de garzile ei de corp.

Vedeta a ignorat comentariile legate de pozele care tocmai aparusera pe internet si s-a retras, urmand ca ulterior sa publice un comentariu destul de bizar pe conturile de socializare.

Interesant este insa ca presa a aflat ca presupusa amanta a lui Patrick Schwarzenegger este o prietena comuna si a lui Miley, alaturi de care artista a fost surprinsa in trecut. Ramane deci sa asteptam comentarii oficiale ale tuturor partile implicate, care sa clarifice situatia pentru totdeauna.

related posts

Modifică setările cookies