Noi detalii ies la iveala despre starea de sanatate a Alexandrei Stan, dupa bataie. Ce se intampla acum cu artista


Dezvaluirea soc pe care a facut-o Alexandra Stan in urma cu numai cateva saptamani a luat prin surprindere showbizul autohton. Solista cunoscuta in intreaga lume a marturisit atunci presei si fanilor ca a fost batuta de managerul ei si a venit cu cea mai clara dovada a atacului: imagini cu ranile si vanataile pe care i le-a lasat acesta.


De atunci si pana astazi, Alexandra a petrecut timp in spital, a fost supusa unui lung sir de analize specializate si mai apoi s-a retras acasa, unde, potrivit avocatului sau, e in convalescenta.

Acesta a acordat un intreviu exclusiv celor de la Ring, sustinand ca vedeta se afla inca in stare de soc si ca, pentru moment, cariera ei va intra intr-o pauza intrucat repercusiunile bataii se resimt inca, atat fizic, cat si psihic.

"Alexandra nu a intrat intr-un ritm normal. Ea e inca in perioada de recuperare si va mai dura ceva pana cand se va reface, astfel incat sa-si poata face aparitia in public. Proiectele sunt in continuare, nu le neglijeaza, insa mai are nevoie de repaus si de recuperare. (...) Usor nu i-a fost", ar fi marturist avocatul.

In ceea ce priveste soarta lui Marcel Prodan, potrivit tot celor de la Ring, dosarul in care e acuzat pentru santaj creste de la zi la zi. Avocatul victimei sustine ca procurorii DNA lucreaza din greu la acest caz.

"A fost citat o singura data la Parchet, cand s-a prevalat la dreptul la tacere. Cercetarile se desfasoara in continuare. El poate sa declare ce vrea sau poate sa nu declare nimic, asta nu inseamna ca ne oprim in acest punct. Cu fiecare zi ce trece sunt lucruri noi in dosar pentru ca cercetarile evolueaza. Nu stam pe loc. Pot spune ca se administreaza probe, se audiaza martori si toti cei care au cunostinta despre situatia de fapt si inscrisuri", a incheiat avocatul.

Spune si tu! Ce parere ai despre decizia Alexandrei de a lua o pauza? Crezi ca este intelept? Crezi ca va mai reveni pe scena dupa acest eveniment dramatic din viata ei?

related posts

Modifică setările cookies