Noi valuri de acuzații la adresa fostului producător Harvey Weinstein


BBC scrie că fostului producător Harvey Weinstein îi sunt aduse noi acuzații.


Procurorii din Manhattan, citați de BBC, spun că toate cele trei noi capete de acuzare fac referire la incidente petrecute în în anul 2006. Ei spun că e vorba de una dintre cele mai grave agresiuni sexuale care există în codul Penal din New York și că ancheta va continua. 

La începutul lunii iunie, când a fost reținut, apoi eliberat pentru o cauțiune de un milion de dolari, Weinstein a pledat nevinovat. 

Context: peste o sută de femei, printre care actriţe precum Rose McGowan şi Gwyneth Paltrow, l-au acuzat pe Harvey Weinstein de hărţuire sexuală, viol sau agresiune, în urma apariţiei, la începutul lunii octombrie 2017, a unui articol în The New York Times în care erau oferite detalii cu privire la mai multe plângeri pe numele producătorului de film.

Weinstein, în vârstă de 66 de ani, a pledat nevinovat în fața instanței și a negat public acuzațiile aduse, însă este, în acest moment, subiectul mai multor anchete care se desfășoară în mai multe orașe din Statele Unite și Europa. Printre acestea se numără și New York, Londra și Los Angeles.

Producătorul a făcut tratament pentru dependenţa de sex în ultima perioadă.

related posts

Modifică setările cookies