Noua papusica de la Hollywood, prinsa pe picior gresit. A aparut la un eveniment monden neepilata si cu urme de deodorant pe piele


Are 23 de ani, dar joaca rol de adolescenta si este considerata noua papusica de la Hollywood. Aparent impecabila la fiecare aparitie publica, Sarah a facut 2 gafe majore cand a pasit pe covorul rosu al unui eveniment monden.


Sarah Hyland a devenit cunoscuta publicului larg dupa ce a primit rolul lui Haley din "Modern Family", unul dintre cele mai premiate seriale de comedie ale ultimilor ani.

Cu un chip de papusa, tanara, a carei cariera la Hollywood este in plina ascensiune, este invitata adesea sa participe la evenimente mondene si are o adevarata echipa de stilisti care se ocupa ca la fiecare aparitie sa arate pur si simplu impecabil. Din pacate insa, pana si celor mai constiinciosi specialisti in beauty de la Hollywood le mai scapa cate o gafa.

Drept dovada stau pozele surprinse de fotografi la un eveniment monden la care Sarah era unul din subiectii principali. Cu toate ca era machiata cu atentie si avea parul aranjat pana la cel mai mic detaliu, Hayland a aparut neepilata pe maini si cu urme de deodorant, gafa care in Romania nu i s-ar fi iertat niciodata.

De altfel, ea nu este singura vedeta "certata" cu ceara, pana si Adriana Lima sau Ducesa de Cambridge fiind surprinse adesea cu par pe maini.

FULLSCREEN
Noua papusica de la Hollywood, prinsa pe picior gresit. A aparut la un eveniment monden neepilata si cu urme de deodorant pe piele
  • /

related posts