Noul barbat din viata Dakotei Johnson, copia fidela a domnului Grey. Cu cine se iubeste actrita din "50 Shades of Grey"


Pana nu demult, actrita care da viata personajului Anastasia Steele era surprinsa adesea in preajma lui Matthew Hitt, solist si chitarist al trupei Drowners. De cateva saptamani insa, tanara a inceput sa apara tot mai des singura, semn ca relatia ei s-a incheiat.


Imbracati adesea lejer, luand masa in oras sau plimbandu-si catelul, Dakota si Matthew au demonstrat adesea ca formeaza un cuplu obisnuit. Intre ei lucrurile s-au racit insa, presa speculand despartirea si insistand asupra faptului ca actrita ar forma un cuplu cu un actor extrem de cunoscut si apreciat, care ar fi copia fidela a domnului Grey.

Potrivit jurnalistilor de peste ocean, Dakota ar avea o noua relatie cu Jake Gyllenhaal, actorul despre care se spune ca ar fi sedus cateva dintre cele mai sexy vedete din showbiz (Kristen Dunst, Reese Whiterspoon, Taylor Swift, Léa Seydoux, Alyssa Miller). Brunet, bine facut, cu ochi albastri si superb in costum, acesta pare replica reala a lui mr. Grey din celebra serie "50 Shades".

De la seriei "Twilight" nu a existat cuplu care sa puna inimile si imaginatia fanilor din intreaga lume pe jar mai tare decat cel format din Anastasia Steele si Christan Grey, protagonistii romanelor "Fifty Shades". De cand au primit ravnitele roluri, Dakota Johnson si Jamie Dornan au devenit la randul lor preferatii citioarelor si toate isi doresc sa stie cat mai multe lucruri legate de vietile personale ale celor doi.

Daca pe sotia starului au admirat-o intens la premierele internationale ale filmului, pe iubitul real al actritei nu l-au stiut multi pana acum. Ei bine, nici nu trebuie sa faca eforturi avand in vedere ca Matthew a disparut din peisaj, iar Jake trebuie sa-si faca debutul public la bratul Dakotei.

Pana atunci insa, ce ziceti? Se potrivesc cei doi? Arata bine impreuna?

related posts

Modifică setările cookies