Noul trend un materie de pantaloni a ajuns si in randul reginelor. Cum arata tinuta Reginei Letizia


Imbraca rochii scurte, incalta pantofi cu tocuri ametitoare, iar acum a adoptat noul trend in materie de pantaloni, de la Hollywood. Regina Letizia a Spaniei a bifat cel mai cool look, la o intalnire oficiala de la Palatul Zarzuela.


Piesa vestimentara pe care a imbracat-o Regina Letizia nu mai este o noutate printre vedetele de la Hollywood si nici printre vedetele autohtone, insa putini se asteptau sa o vada la o fata regala.

Unul dintre cele mai cool trenduri ale toamnei: pantalonii de trening in stilul anilor '80-'90, purtati in combinatie cu un top elegant si pantofi cu toc inalt, a fost purtat de Kim Kardashian, Sarah Jessica Parker, Gigi Hadid, Rita Ora, dar si Andreea Marin si Andreea Banica. Iar acum, de Regina Letizia.

Prezenta la Palatul Zarzuela, din Madrid, Regina a uimit din nou, asa cum face aproape de fiecare data: a imbracat o pereche de pantaloni in stilul celor de trening, un top simplu, dar elegant si pantofi cu toc cui. Pentru a nu fi lipsita de eleganta, intreaga tinuta a fost neagra, iar aparitia a fost una frumoasa din cap pana in picioare.

Regina Spaniei ii face concurenta serioasa lui Kate Middleton,  stralucind la fiecare aparitie, ba chiar impresionand criticii de moda, care ii admira indrazneala si sustin ca, pana acum, doar printesei Diana ii iesea sa poarte tinute atat de chic.

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:


 

FULLSCREEN
Noul trend un materie de pantaloni a ajuns si in randul reginelor. Cum arata tinuta Reginei Letizia
  • /

related posts

Modifică setările cookies