Nu a fost intotdeauna atat de stilata si supla. Imaginile din trecut in care nu o vei recunoaste pe Victoria Beckham


Imaginile cu Victoria Beckham din trecut dovedesc cat de mult se poate cizela o persoana. De la o tanara cu un stil vestimentar dezastruos, Posh Spice s-a transformat in una din cele mai respectate si apreciate vedete din lumea modei. Style icon si designer vestimentar, Victoria Beckham a suportat o transformare radicala de stil.


Recunoastem, ne face placere sa revedem poze din trecut cu Victoria Beckham :) Pur si simplu pare o alta persoana: o pustoaica cu gusturi indoielnice, care s-a transformat in trendsetter si designer vestimentar. Asta DA evolutie!

Ne amuzam de rochitele ei mini si mulate din era Spice Girls si de atitudinea mult mai relaxata pe care o avea atunci. Pe vremea aceea chiar mai si radea din cand in cand.

Desi nu ne-o aducem aminte pe Victoria Beckham slaba sau...foarte slaba, a existat o vreme in care nu era chiar atat de skinny. Stim ca pare inimaginabil, noroc cu pozele de arhiva de la preselectiile pentru Spice Girls! Mai rumena la fata si cu "bujori in obrajori", viitoarea Posh Spice are un zambet larg pe fata - un lucru destul de rar in ultimii ani.

Foto: preselectia Spice Girls, 1994, sursa foto: REX

Citeste si:

 O recunosti? Cum arata Victoria Beckham inainte sa devina celebra!  FOTO

 

 Stil de vedeta: Victoria Beckham, de la fashionista la designer. Invata sa te imbraci ca ea in 7 pasi!

 

 Cum arata Victoria Beckham acum 10 ani, cand era spaima stilistilor

related posts

Modifică setările cookies