Nu a mai aparut niciodata in public asa. Cum arata la plaja Amalia Enache, cea mai discreta stirista din Romania


Amalia Enache isi aminteste cu drag de vacanta desprinse parca din lumi si vieti diferite: una cu blana pe ea, la New York, iar cealalta in costum de baie, in Puerto Rico.


"O saptamana am fost cat se poate de urbana in orasul meu preferat, New York, in care m-am intors la doar cateva luni de la precedenta excursie, cealalta saptamana am descoperit un loc unde nu mai fusesem, Puerto Rico si unde am fost una cu nisipul alb si fin, apa turcoaz si cocotierii din care picau nucile de cocos cum pica la noi corcodusele din corcodus”, a poevstit fascinata prezentatoarea Stirilor Noptii de la PRO TV despre una dintre vacantele ei

VEZI IMAGINILE AICI.

Dupa portia de New York, Amalia a plecat spre Puerto Rico: "O insula rupta parca din Rai, dar in care din pacate ochiul meu de jurnalist n-a putut sa treaca cu vederea fractura inimaginabila intre locul si clima paradisiace si societatea portoricana derutata intre pierderea traditiilor si americanizarea la care este supusa in fel si chip. Pe vremuri, cu prezenta si experimentele militare, acum economic si din pacate, alimentar. Toate urmele dominatiei spaniole ramase in arhitectura, in limba, au un farmec care nu poate fi batut de abundenta de fast-food-uri sau farmacii de dimensiuni gigantice", a povestit prezentatoarea. 

Amalia a avut parte si de o premiera: "Am facut pentru prima data plaja direct pe nisip, jumatate in apa, atat de fin era si atat de calda apa!".

FULLSCREEN
Nu a mai aparut niciodata in public asa. Cum arata la plaja Amalia Enache, cea mai discreta stirista din Romania
  • /

related posts