Nu a stiut ca paparazzii sunt pe urmele ei si nu si-a mai activat comportamentul de diva. Cum a fost surprinsa Candice la piscina


Candice Swanepoel nu iese din rolul de supermodel nici macar cand merge cu prietenii la plaja sa se relaxeze...Asta daca stie ca este urmarita de paparazzi :) 


Vedeta isi ia cea mai seducatoare privire, se aseaza in pozitii provocatoare si isi misca lasciv formele armonioase in fata fotografilor.

Candice nu vrea sa riste ca fotografiile cu care va aparea in revistele de tip tabloid sa fie unele nereusite, asa ca se poarta pe plaja ca si cum ar fi la o sedinta foto Victoria's Secret.

De data aceasta, vedeta nu i-a mai vazut insa pe paparazzi si s-a comportat normal, ca o tanara obisnuita aflata la piscina. Nu si-a mai activat coportamentul de diva, iar fotografiile nu mai par desprinse din catalogul de costume de baie Victoria's Secret.

Totusi, daca este sa analizam corpul vedetei, imaginile par a fi dintr-un pictorial, retusat in Photoshop. Si asta pentru ca supermodelul arata perfect, iar silueta ei nu are nevoie de nicio alta editare.

FULLSCREEN
Nu a stiut ca paparazzii sunt pe urmele ei si nu si-a mai activat comportamentul de diva. Cum a fost surprins fotomodelul Candice la piscina
  • /

related posts