Nu ai mai auzit nimic de el, dar este foarte activ in industria muzicala. Ce mai face simpaticul englez de la Vocea Romaniei, David Bryan


Fostul "elev" al lui Marius Moga, din sezonul al doilea a emisiunii Vocea Romaniei, a luat locul unui alt cantaret care a tot participat la consursurile de talente muzicale.


Este vorba de Ovidiu Anton, cel care a plecat din trupa Pasager, care i-a predat stacheta lui David Bryan.

Acesta din urma a inceput sa cante, alaturi de Cristina Caramarcu, Alin Farcas, Gabi Nistorescu, Dani Vlad si Doru Diaconu, atat in cluburile din Capitala, cat si in cele din tara, cover-uri dupa hit-uri internationale, dar si romanesti.

Pasager este pe piata muzicala autohtona inca din 2008. Fiecare dintre membri a cantat in proiecte cunoscute in Romania, insa, contrar numelui de "Pasager", acestia s-au oprit la proiectul lor de suflet.

David Bryan a facut parte si din formatia Hotel FM, cea care a reprezentat Romania la Eurovision, in 2011, iar acum, pe langa cantarile pe care le are cu Pasager, acesta lucreaza la cateva proiecte solo, cu diversi artisti si compozitori cunoscuti de la noi.

related posts

Modifică setările cookies