Nu ai zice ca sunt mama si fiica. Ileana si Anastasia Lazariuc, impreuna la un eveniment monden


In perioada comunista, Anastasia Lazariuc este celebra pentru frumusetea ei. Ajunsa la 59 de ani, cantareata din Republica Moldova arata la fel de bine si pare mult mai tanara.


Anastasia Lazariuc si-a insotit fiica, Ileana, la lansarea noii colectii a Mirelei Stelea,  "The New Little Black Dress". Cantareata a impresionat cu look-ul sau fresh si cu silueta bine intretinuta. Imbracata intr-un outfit negru, respectand astfel dress code-ul petrecerii, Anastasia pare cu cel putin 15 ani mai tanara decat este.

Foto: Mirela Stelea, Ileana Lazariuc, Anastasia Lazariuc

Superba ca intotdeauna, Ileana s-a remarcat cu o rochie mini sclipitoare, cu paiete aplicate. Ileana Lazariuc a venit la lansarea colectiei Mirelei Stelea alaturi de sot si de socrul sau, Ion Tiriac.

Ion Tiriac nu a fost singura personalitate din lumea sportului la prezentarea de aseara. Sotul creatoarei Mirela Stelea, fostul portar al echipei nationale, Bogdan Stelea, nu avea cum sa rateze evenimentul! 

Foto: Bogdan Stelea si Mirela Stelea

Marinela Hagi, sotia lui Gheorghe Hagi, si fiica acesteia Chira,  Ana Lucescu (sotia lui Razvan Lucescu) si  Luminita Popescu (sotia lui Gica Popescu) au fost alaturi de Mirela Stelea.

Foto: Chira Hagi, Luminita Popescu, Mirela Stelea, Maria Popescu, Marinela Hagi

related posts

Modifică setările cookies