"Nu am niciun motiv pentru care sa nu-mi vad cum cresc copiii". Anuntul emotionant facut de Angelina Jolie


La doi ani dupa dubla masctectomie, Angelina Jolie a fost supusa unei noi interventii chirurgicale, in urma careia i-au fost inlaturate ovarele. 

Tag-uri: #Angelina Jolie

Vedeta in varsta de 39 de ani, a carui mama a murit de cancer de san si ovarian in 2007, a suferit prima operatie in urma cu doi ani, dupa ce a descoperit ca este purtatoare a genei vinovate de contractarea diferitelor forme de cancer, iar acum a fost supusa unei histerectomii.

Asa cum a procedat si in 2013, actrita a publicat si de aceasta data un articol in New York Times in care a explicat de ce a luat aceasta decizie si cum a decurs intregul proces.

In urma analizelor pe care le-a facut in urma cu cativa ani, sotia lui Brad Pitt a descoperit ca este purtatoarea genei BRCA1 si care are 87% risc de a dezvolta cancer mamar si 50% risc de a dezoltva unul ovarian, asa ca a hotarat sa ia masuri in acest sens.

"Mi-am spus sa fiu calma, puternica si sa ma gandesc ca nu am niciun motiv pentru care sa nu-mi vad cum cresc copiii si sa-mi cunosc nepotii", a explicat vedeta.

"Sunt la menopauza. Nu mai pot sa fac copii si ma astept la anumite schimbari fizice. Dar privesc cu optimism tot ce va urma, deoarece sunt o femeie puternica, iar asta face parte din viata. Nu este nimic de care sa ma tem", a adaugat aceasta. 

Angelina Jolie si Brad Pitt au jucat cel mai recent impreuna in filmul "Mr. and Mrs. Smith", din 2005.

Cei doi actori, botezati de presa de la Hollywood "Brangelina", au sase copii: trei adoptati - Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam - si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.

FULLSCREEN
"Nu am niciun motiv pentru care sa nu-mi vad cum cresc copiii". Anuntul emotionant facut de Angelina Jolie
  • /

related posts