"Nu am vrut sa pierd din greutate." Modelul anului face marturisiri despre silueta sa intens discutata


A fost desemnata "Best International Model 2016", de catre British Fashion Award, intrecandu-si atat cea mai buna prietena, dar si sora mai mica. Cu toate acestea, Gigi Hadid a fost acuzata in repetate randuri ba ca are o silueta voluptoasa pentru podium, ba ca a slabit prea mult.


Blonda, inalta, cu un chip angelic si o cariera de succes in modelling, Gigi Hadid este, poate, cel mai celebru model al momentului. Exista insa voci care spun ca ar fi prea slaba si ca transofmrarea sa fizica de dinainte de show-ul Victoria's Secret a fost drastica.

"Metabolismul meu s-a schimbat intr-o nebunie, anul acesta. Pentru show-ul Victoria's Secret nu miam dorit sa slabesc", a povestit Gigi, motivand ca a slabit din cauza tratamentului medicamentos pe care il urmeaza. Tanara sufera de boala numita Hashimoto, care ii afecteaza tiroida.

Nici sora ei mai mica, Bella, nu este ferita de lupta cu o boala grava, atat ea cat si fratele lor, Anwar si mama celor trei, suferind de afectiunea Lime.

"Nu mi-am luat zile libere. Simt presiunea  cauzata de faptul ca nu imi acord timp mie insami, insa nu vrei ca asta (boala) sa-ti afecteze profesionalismul", a mai povestit frumoasa blonda, pentru cei de la Elle.

related posts

Modifică setările cookies