Nu au putut sa o priveasca in ochi. Cu ce decolteu deosebit a atras Ashley James toate privirile la un eveniment monden


Modelul si prezentatoarea britanica Ashley James s-a transformat intr-un adevarat magnet pentru fotografii prezenti la un eveniment monden. Tanara de 27 ani a imbracat o tinuta indrazneata, care i-a lasat la vedere decolteul amplu.


Roscata care a devenit celebra datorita reality show-ului "Made In Chelsea" a participat in urma cu putin timp la lansarea unei aplicatii de matrimoniale. Hotarata sa demonstreze presei ca este singura si disponibila, ea a mizat pe sex-appeal si a imbracat o salopeta evazata cu decolteu deosebit.

Zona inferioara a sanilor ei a ramas expusa, iar fotografii au profitat din plin de aceasta "priveliste" pentru a o fotografia cat mai mult. Imaginile sunt spectaculoase, iar scopul lui Ashley a fost atins: presa mondena vorbeste acum numai despre ea.

Inainte de aceasta aparitie publica, numele modelului a fost asociat cu cel al comediantului David Walliams, care a divortat de Lara Stone si ar fi cucerit-o pe frumoasa roscata cu simtul umorului unic.

James sustine insa ca este singura si a marcat aparitia din Londra tocmai pentru a le demonstra tuturor ca face ce vrea, cum vrea si cu cine vrea, fara sa aiba alte angajamente:

FULLSCREEN
Nu au putut sa o priveasca in ochi. Cu ce decolteu deosebit a atras Ashley James toate privirile la un eveniment monden
  • /

related posts