Nu doar sotia lui e superba. Vezi cum arata Ivanka si Tiffany, cele doua fiice ale lui Donald Trump


Nu mai este un mister pentru nimeni faptul ca Melania, actuala sotie a lui Donald Trump, a lucrat ca model. Putini stiu insa ca si Ivanka, fiica lui mai mare, a activat in industrie, sau ca Tiffany e pasionata de fashion si a facut un internship la Vogue.


Cel de-al 45-lea presedinte ale Statelor Unite ale Americii a fost casatorit de trei ori si are cinci mostenitori. Donald Jr, Ivanka si Eric sunt copiii lui din prima casnicie, Tiffany e fiica din a doua, iar micul Barron este fiul Melaniei.

Asa cum era, poate, de asteptat, Donald a avut doar sotii una si una si mai ales fetele au mostenit frumusetea mamelor lor. Ivanka, de pilda, a luat carisma Ivanei, un model ceho-slovac, precum si pasiunea pentru lumea modei.

Dupa ce a lucrat in industrie, a renuntat la lumina reflectoarelor si bliturile camerelor foto si a devenit femeie de afaceri. Acum, Ivanka este Vice Presedinte Executiv pentru Dezvoltare si Achizitii la firma tatalui ei si incearca, in egala masura, sa se ocupe de propria familie, ea fiind casatorita cu Jared Kushner, caruia i-a si daruit trei copii.

Tifanny este singurul copil din a doua casnicie a lui Donald Trump. Mama ei este Marla Maples, actrita si vedeta de televiziune, care a avut un mariaj de sase ani cu afaceristul devenit Presedinte. 

Tanara de 23 de ani este pasionata de muzica, dar si de moda, asa ca a facut un internship la celebra revista Vogue. Asemenea surorii ei mai mari, Ivanka, si Tiffany a prezentat la un moment dat in cadrul Saptamanii Modei, designerul Andrew Warren considerand ca este perfecta pentru brand-ul lui.


related posts

Modifică setările cookies