Nu e chiar Chuck Bass, dar e sexy! In bratele cui si-a gasit fericirea frumoasa Leighton Meester din "Gossip Girl"  


In serialul care a facut-o celebra, personajul ei, Blair Waldorf, a trait o fierbinte, dar toxica relatie cu sarmantul, dar maleficul Chuck Bass. In realitate, povestea de dragoste pe care o traieste Leighton e mult mai calma si asezata.


Cel care a reusit sa o cucereasca pe frumoasa Leighton este nimeni altul decat Adam Brody, cel care a dat viata personajului Seth din "The O.C".

Sunt tineri, frumosi, talentati si au jucat in doua dintre cele mai populare seriale din Statele Unite ale Americii – culmea, transpuse pe sticla de acelasi producator! De parca soarta a facut tot posibilul sa ii aduca impreuna, spun fanii lor.

Potrivit tabloidelor americane, cei doi actori care s-au intalnit pe platourile de filmare ale peliculei "The Oranges" sunt surprinsi deseori impreuna in ultimele luni, in ipostaze tot mai tandre, dovada ca au o relatie stabila si ca nu se mai feresc sa o arate.

Pana in prezent ambii au mai avut relatii cu alti actori cunoscuti, Adam fiind iubitul actritei Rachel Bilson (Summer), pe vremea cand jucau impreuna in "The O.C", iar Leighton iesind cu romanul Sebastian Stan (Carter), in perioada in care lucrau pentru "Gossip Girl".

Ce parere ai despre cei doi? Crezi ca se potrivesc sau nu?

related posts

Modifică setările cookies