Nu exista nicio asemanare intre ele, insa sunt rude apropiate. Te asteptai la asa ceva?


Nu seamana deloc, insa sunt mai apropiate decat credeai. Vezi ce legatura exista intre vedetele de la Hollywood. 


Spencer Breslin si Abigail Breslin sunt ambii cunoscuti in lumea mondena, insa nimeni nu a facut legatura intre numele celor doi. Tinerii care au cucerit inima adolescentilor din toata lumea datorita rolurilor interpretate in filme celebre precum "The Kid", respectiv "Little Miss Sunshine" sunt frati, chiar daca nu au facut public acest lucru.

Desi nu seamana catusi de putin, frumoasa Jenny McCarthy si haioasa Melissa McCarthy nu numai ca impart acelasi nume si aceeasi cariera, insa sunt chiar verisoare.

Celebrul actor Jason Sudeikis, care a devenit cunoscut publicului in special datorilor rolurilor obtinute in comedii este nimeni altul decat nepotul unui alt actor care a starnit hohote de ras in randul fanilor de pretutindeni, George Wendt.

Charlie Sheen si Emilio Estevez sunt frati drepti, desi numele lor de familie difera. In timp ce Emilio a preferat sa-si pastreze numele primit la nastere, actorul din "Doi barbati si jumatate" a optat pentru schimbarea numelui, astfel incat si-a ales numele de scena Charlie Sheen.

related posts

Modifică setările cookies