"Nu m-am considerat niciodata prea desteapta". Dezvaluirea surprinzatoare facuta de Jessica Alba


E una dintre cele mai frumoase si cele mai de succes vedete de la Hollywood. Cu roluri in filme care incaseaza milioane de dolari inca de la premiera si un business infloritor, Jessica Alba marturiseste ca nu a avut intotdeauna incredere in ea insasi.


Vedeta in varsta de 33 de ani a fost invitata speciala in cadrul show-ului The Meredith Vieira Show, unde a marturisit ca nu a avut niciodata prea multa incredere in ea insasi: "In adolescenta si pe la 20 de ani am avut probleme de incredere. Nu credeam in mine si simteam nevoia sa ma scuz pentru orice as fi facut".

"Abia dupa ce am implinit 30 de ani si am devenit mama am inceput sa ma consider femeie in adevaratul sens al cuvantului si sa-mi schimb atitutudinea", a mai spus Alba, care are doua fetite in varsta de 6 si 3 ani.

Cat despre capacitatile ei intelectuale, Jessica a spus ca nu s-a considerat niciodata prea desteapta, mai ales ca nu a fost la facultate si a crezut ca lipsa educatiei o afecteaza: "Am fost mereu nesigura pe cunostintele mele si, pentru ca nu am urmat studii superioare, nu m-am conisderat prea rasarita. Acum, la 30 de ani, ma simt mult mai bine in pielea mea", a incheiat Alba.

Si chiar are motive sa fie amndra de ceea ce face! Compania "The Honest Company", in fruntea careia se afla, are profituri de aproximativ 150 de milioane de dolari pe an. Impresionant, nu credeti?

Foto: Tumblr

related posts

Modifică setările cookies