Nu mai e o fetita! Fiica lui Johnny Depp s-a transformat intr-o adolescenta incantatoare. Cum arata Lily-Rose acum


Lily-Rose Depp se transforma intr-o tanara incantatoare si la fel de extravaganta ca celebrul ei tata. In urma cu putin timp, ea a debutat in modelling si actorie si a facut deja cateva pictoriale indraznete.


In cel mai recent numar la revistei "Love", adolescenta de 16 ani este de nerecunoscut, cu un machiaj colorat si strident. Mostenind trasaturile frumoasei ei mame, Lily-Rose a prezentat chiar si pentru Chanel si a debutat intr-un lung metraj, semn ca mosteneste cei-i mai bun de la parintii ei.

Daca se mai indoia cineva ca prima fiica a lui Johnny Depp si a Vanessei Paradis se transforma intr-o superba domnisoara care le atrage atentia jurnalistilor, acum nu mai exista niciun tip de indoiala. Inalta, blonda si nonconformista, adolescenta de 16 ani a inceput sa fie surprinsa din ce in ce mai des de "ochiul" vigilent al paparazzilor, care ii urmaresc evolutia si analizeaza cu cine seamana mai mult.

O copie aproape fidela a mamei ei, adolescenta face declaratii controversate, uimindu-l pana si pe Johnny. Ea a zis ca are o sexualitate fluida si a realizat un pictorial interesant pentru "Self Evident Project", o comunitate in care oamenii nu se identifica drept heterosexuali, ci accepta orice preferinta intima a membrilor.

related posts

Modifică setările cookies