Nu mai formeaza un cuplu! Ariana Grande si Big Sean, despartire dupa 8 luni de relatie


Au format unul dintre cele mai populare cupluri ale ultimei perioade. Chiar si asa Ariana Grande si Big Sean au decis ca este mai bine sa puna punct relatiei si sa isi canalizeze atentia asupra carierelor.


Cei doi au confirmat prin intermediul reprezentantilor lor ca nu mai sunt impreuna: "Tin mult unul la celalalt si si-au propus sa ramana prieteni apropiati. Rugamintea lor fata de presa este sa le fie respectata intimitatea in ceea ce priveste acest moment delicat si personal din viata lor".

Ariana Grande si Big Sean au recunoscut ca sunt impreuna in luna octombrie a lui 2014, dupa ce presa a lansat zvonuri legate de o presupusa relatie a lor inca din august.

Rapperul tocmai se despartise de Naya Rivera, iar solista pop incheiase o legatura amoroasa cu Jai Brooks cand au dat o sansa sentimentelor pe care si le purtau si pe care le nutrisera in urma unei colaborari pentru piesa "Right there".

Dupa ce au recunoscut ca formeaza un cuplu, Ariana si Big Sean au fost surprinsi in nenumarate randuri impreuna la evenimente mondene, ba chiar au marcat aparitii surpriza la concertele si turneele pe care le-au avut ambii de-a lungul celor opt luni de relatie.

related posts

Modifică setările cookies