Nu o mai crede nimeni ca nu s-a operat! Imaginea cu Iggy Azalea care i-a facut pe fani sa spuna: "nu pari umana"!


Iggy Azalea insista ca nu si-a marit posteriorul cu ajutorul chirurgiei plastice dar, cu toate acestea, formele ei nu par sa fie de la Mama Natura si nici fanii nu o mai cred. 


Cea mai recenta fotografie postata de vedeta pe contul ei de Instagram a starnit noi controverse. Iggy si-a facut un selfie in timp ce statea la plaja. In imaginea care ar putea starni invidia chiar si lui Kim Kardashian, i se vede talia minuscula in comparatie cu soldurile voluptoase. 


 

It’s always sunny somewhere ????

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on


Fanii au reactionat imediat: “toate isi cumpara solduri noi”, “nu pot sa cred ca asa ceva este uman”, “este incredibil ce poti sa cumperi daca ai bani” si “totul din chirurgie plastica. Dezgustator!”.


 

????

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on


 

Enjoying the last days of Summer thanks @priverevaux

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on


Iggy a marturisit ca si-a marit sanii, dar insista sa spuna ca posteriorul ei este natural. In 2015 vedeta a declarat: “mi-am marit sanii. M-am gandit la asta toata viata mea’. Desi initial nu a vrut sa vorbeasca despre asta, ulterior a marturisit: “ii iubesc atat de mult incat trebuia sa vorbesc despre ei, desi multi mi-au spus ca nimeni nu si-ar fi dat seama ca mi-am pus implanturi pentru ca sunt atat de mici”.


 

????????????

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on


Desi despre restul interventiilor, la care s-a supus, nu a vrut sa vorbeasca, nu este exclus ca vedeta sa-si fi operat nasul, barbia si buzele.

related posts

Modifică setările cookies