Nu poate sa mai respire sau sa miroasa, dar adora operatiile estetice: "Vreau sa arat ca o Barbie"!


Are 26 de ani si a pierdut sirul operatiilor estetice pe care si le-a facut. Chloe Khan este femeia care spune ca operatiile estetice sunt pentru ea la fel de obisnuite ca iesirile in oras.


Chloe Khan a cunoscut celebritatea dupa ce a participat la o serie de reality show-uri. Celebritatea a facut-o sa isi doreasca sa fie o cu totul alta persoana, asa ca banii castigati i-a investit in operatii estetice. Mai exact, femeia a cheltuit peste 100.000 lire intr-o singura luna pentru a-si mari sanii, buzele, posteriorul, pentru a-si modifica nasul si pentru a-si subtia talia.

Pentru a-si permite toate aceste interventii, Chloe nu a apelat la cei mai cunoscuti chirurgi plasticieni. Spre exemplu, rinoplastia si-a facut-o in Ukraina intr-o casa, nu intr-un spital, asa cum ar fi fost normal. Ea a declarat: “l-am vazut pe doctor cum a pus o patura murdara pe mine. Avea pete uscate de sange pe ea. M-am trezit si in timpul operatiei si am simtit ca imi curge ceva cald pe fata. Era sangele meu. Am incercat sa tip, dar nu am putut. Nu ma durea, dar am crezut ca o sa mor”.

In urma experientei ingrozitoare, Chloe a ramas mutilata pe viata, nu poate sa mai respire si nici sa miroasa. Cu toate acestea, nu exclude posibilitatea de a-si face noi interventi: “ador sa arat ca o Barbie si sa ies din tiparele normalului”.

FULLSCREEN
Nu poate sa mai respire sau sa miroasa, dar adora opertaiile estetice: "Vreau sa arat ca o Barbie"!
  • /

related posts