Nu s-a mai putut abtine. Mariah Carey a dezvaluit intr-un mod neasteptat motivul pentru care s-a despartit de Nick Cannon


Dupa doua luni de la despartirea de Nick Cannon, Mariah Carey a dezvaluit prin intermediul unui cantec motivul din spatele acestei decizii.


In timp ce interpreta cover-ul Don't Explain al lui Billie Holiday, cantareata a strecurat si cateva cuvinte proprii, "stiu ca m-ai inselat", fanii observand imediat acest lucru. 

Mesajul este cu atat mai elocvent, cu cat la vremea respectiva, Billie Holiday a scris acest cantec dupa ce sotul ei, Jimmy Monroe, a venit acasa cu urme de ruj pe camasa. 

In luna august, atunci cand a fost anuntata despartirea dintre Mariah Carey si Nick Cannon, presa tabloida a speculat ca barbatul cu 12 ani mai tanar decat vedeta ar fi inselat-o, printre numele speculate fiind si Amber Rose, cea care acum se afla in divort cu Wiz Khalifa. 

Tabloidele internationale speculeaza ca si Kim Kardashian a fost oarecum "vinovata" pentru despartirea celor doi. Se pare ca relatia dintre Mariah Carey si Nick Cannon nu a mai fost la fel dupa ce Cannon a facut publica, in martie, lista celebritatilor cu care a facut sex. Dupa cum se stie, a nominalizat-o si pe Kim Kardashian. 

In plus, Mraiah s-ar fi suparat si pentru ca Nick a dat detalii despre prima lor noapte de dragoste. Acesta a spus ca Mariah nu a vrut sa aiba relatii intime cu el inainte de casatorie. Surse apropiate cuplului spun ca Mariah Carey s-a simtit "umilta" de dezvaluirile facute de sotul sau.

related posts

Modifică setările cookies