Uite cum s-a uitat Smiley la Loredana in timp ce ea canta pe scena FOTO


Etapa confruntarilor de la "Vocea Romaniei" l-a pus pe Smiley intr-o situatie dificila, el fiind nevoit sa o urmareasca pe cea care i-a pus inima pe jar inca de la auditiile pe nevazute, Loredana Ciubotaru, duelandu-se cu una dintre cele mai talentate concurente din competitie, Elena Vasile.


Cucerit de frumoasa Loredana, Smiley a stat cu sufletul la gura pe tot parcursul melodiei, nestiind ce decizie sa ia si fiind constient ca oricare ar fi hotararea lui, va pierde o voce extrem de valoroasa din echipa.

Centura muzicala – bebe asculta muzica inca din burtica. Afla cat costa si de unde o poti cumpara

Experimentata Elena Vasile si simpatica Loredana Ciobotaru s-au duelat pe ritmuri de rock in confuntarea de aseara, ele punandu-l intr-o situatie delicata pe Smiley care s-a aratat ingrijorat si a zambit stangaci la auzul numelor care urmeaza sa urce pe ring.

"Loredana" l-a facut sa zambeasca insa, el muscandu-si chiar buzele cand Pavel Bartos a chemat-o in ring pe frumoasa solista, care, la randul ei, si-a aratat entuziasmul cand a auzit numele antrenorului.

10 lucruri pe care invatatoarea nu ti le va spune niciodata

De indata ce a inceput melodia insa, Smiley a redevenit ingrijorat si a stat cu ochii pe cele doua, care se duelau in voce si prezenta scenica. Impresionat de abilitatile lor, Smiley nu a putut sa nu isi manifeste entuziasmul, declarand ulterior ca a fost unul dintre cele mai frumoase dueluri ale competitiei.

La final, dupa lungi ezitari, zambaretul Smiley a fost inca o data cucerit de Loredana, pe care a considerat-o mai plina de atitudine si vitalitate.

Crezi ca a luat decizia corecta? Cum a facut hotararea, cu inima sau cu ratiunea?

FULLSCREEN
Nu s-a putut abtine sa o soarba din priviri. Dovada ca Smiley e mai amorezat ca niciodata de Loredana Ciubotaru – FOTO
  • /

related posts

Modifică setările cookies