Nu s-a sfiit sa-si arate formele intr-un costum de baie minuscul. Vedeta care a impresionat pe plajele din Miami


Alessia Tedeschi este unul dintre cele mai apreciate modele din Italia, iar paparazzi o urmaresc peste tot pe unde se plimba, inclusiv in Statele Unite.


Aflata in Miami, acolo unde isi petrece vacanta, tanara de 23 de ani a oferit un spectacol sexy si provocator, tinand cont de faptul ca si-a expus formele perfecte intr-un costum de baie minuscul.

Fosta participanta la Miss Italia s-a dat pe corp cu ulei pentru a se proteja de razele nocive ale soarelui, reusind sa transforme momentul intr-unul senzual. 

In urma cu aproape doi ani, Alessia Tedeschi a suferit un accident grav in urma caruia a fost nevoita sa fie operata pentru a-i fi scoasa splina. Chiar daca a ramas cu o cicatrice destul de vizibila, tanara a marturisit ca nu o deranjeaza acest lucru. 

Pe langa calitatile fizice remarcabile, italianca este cunoscuta si pentru relatiile pe care le-a avut cu diverse persoane importante din fotbalul italian, presa tabloida din Peninsula facand speculatii despre faptul ca noua cucerire a Alessiei ar fi Christian Vieri. 

related posts

Modifică setările cookies