Nu s-au despartit: focoasa Iulia si Cristi Tanase au petrecut a doua zi de Paste impreuna! VEZI CUM!


Enervata de articolele care o dadeau drept "plinuta" si "cu celulita", focoasa Iulia s-a pus pe slabit. Pentru ea, Pastele nu a insemnat, cozonaci, oua si drob, ci salata verde si apa plata. Astfel, focoasa a reintrat in gratiile lui Cristi Tanase, care a invitat-o in mall luni seara.


Desi multi i-au dat ca si despartiti, iar fratele lui Cristi Tanase spunea in Libertatea ca fotbalistul si Iulia Tabacaru si-au petrecut Pastele separat, pana la urma...iubirea a invins! Tanase si focoasa lui au fost vazuti luni seara plimbandu-se de mana...intr-un mall din Capitala!

Iulian, fratele lui Cristi Tanase, a povestit ca fotbalistul a petrecut Pastele in familie, fara sa o invite si pe iubita sa, Iulia Tabacaru. Insa Tanase nu a putut sta prea mult departe de bomba sexy si in a doua zi de Paste s-au intalnit! Cei doi indragostiti au atras toate privirile intr-un mall din Bucuresti!

Focoasa Iulia i-a impresionat placut pe plimbaretii din mall. Deranjata ca s-au facut glume pe seama greutatii ei dupa ce a defilat in lenjerie intima, focoasa s-a pus pe slabit. Nu s-a atins de drob si cozonac, asa ca in a doua zi de Paste afisa o silueta de invidiat...Ramane de vazut cand o vor chema din nou creatorii de moda la prezentari!
 

related posts

Modifică setările cookies