Nu se mai satura sa se pozeze in costum de baie. Diva care posteaza selfie dupa selfie pe retelele de socializare


Lauren Goodger a devenit cunoscuta in UK dupa ce a aparut in reality show-ull "The Only Way Is Essex" si si-a castigat renumele de cea mai exhibitionista britanica. Tanara de 27 de ani adora sa-si faca poze si, cum era de asteptat, imaginile nu sunt tocmai cuminti.


La scurt timp dupa o operatie de marire a sanilor, tanara s-a laudat cu bustul ei, si l-a sugrumat bustul si l-a evidentiat cu un costum de baie sumar. Apoi, a facut o multime de poze si le-a publicat pe retelele de socializare, vrand sa le arate tuturor formele ei perfecte.

Hotarata sa demonstreze ca este detinatoarea corpului ideal indiferent de ce spun cei din jur, ea a apelat la propriul telefon pentru a-si surprinde atuurile fizice. Astfel, intr-o dupa-amiaza la piscina, Lauren si-a fotografiat sanii imensi si mai apoi a publicat imaginile pe Instagram, de unde au fost preluate de presa si difuzate pe tot internetul.

Cu toate ca pozeaza aproape la fel in fiecare imagine si cu toate ca nu face decat sa-si etaleze corpul, Lauren pare de fiecare data la fel de mandra de fotografii si nu inceteaza sa se imortalizeze din toate unghiurile.

Iata mini-sesiunea foto pe care a facut-o diva britanica:

related posts

Modifică setările cookies