Nu se multumesc sa fie doar slabe. Vedete care si-au sculptat abdomenele si arata spectaculos


Cand apar pe scena si isi etaleaza abdomenele scuptate, fanii sunt in delir. Unele vedete nu se multumesc sa fie doar slabe - vor sa fie intr-o forma fizica de invidiat si asta presupune multe ore de efort la sala. Insa rezultatele sunt de-a dreptul remarcabile.


Jennifer Lopez lucreaza de ani buni cu celebra antrenoare de fitness Tracy Anderson. Daca pana acum ceva vreme vedeta punea mare accent pe posterorul sau, acum punctul forte al siluetei sale este abdomenul, pe care si-l etaleaza de ori cate ori are ocazia.

Cum reuseste sa arate atat de bine? Tracy Anderson a dezvaluit secretul: ii schimba rutina de antrenament o data la 10 zile. "Face un anumit program doar 10 zile, dup acre il schimbam. Am creat un program special care sa ii mentina fundul tonifiat", a spus Tracy. Antrenoarea a dezvaluit ca J Lo nu poate rezista doua zile fara sa faca sport.

Si Nicole Scherzinger arata spectaculos. Vedeta a dezvaluit ca nu tine o dieta, insa face mult sport. "Intr-o sesiune obisnuita de antrenament, alerg de obicei 20 de minute pe banda, apoi face niste exercitii cu greutati, abdomene cu ajutorul unei mingi speciale si miscari yoga de stretching. Dar cand sunt acasa fac un ciclu de spinning numit Soul Cycle sau imi place sa fac hot yoga - o versiune modificata a bikram yoga (presupune o serie de diverse exercitii facute la 40 de grade Celsius). Cand sunt in Los Angeles fac drumetii pe dealuri sau core power yoga", spune Nicole Scherzinger.

La Bikram Yoga ( sau "yoga fierbinte") o sedinta dureaza aproximativ 90 de minute, incorporeaza un serie de 26 posturi si doua exercitii de respiratie, si este practicata in mod ideal intr-o camera incalzita la 40 grade celsius, cu o umiditate de 40%.

La 39 de ani, Fergie are un corp de adolescenta. Vedeta este pasionata de fitness, dar si de dans. "Fac multa banda, mai ales inclinata. Fac jogging si sar coarda. Fac antrenamente de rezistenta cardio, cateodata dansez", a povestit Fergie.

Pink este o impatimita a fitnessului si lucreaza mult la masa musculara. Cateodata, vedeta arata ca un adevarat pachet de muschi.

Gwen Stefani are un corp absolut spectaculos, dar mai ales un abdomen de vis. Dupa 3 nasteri, Gwen are aceeasi silueta ca pe vremea cand canta "Don't speak".

Intra in galeria foto sa vezi imagini cu cele mai impresionante siluete din industria muzicala internationala: Rihanna, Fergie, J Lo, Nicole Scherzinger, Pink, Mel C .

FULLSCREEN
Nu se multumesc sa fie doar slabe. Vedete care si-au sculptat abdomenele si arata spectaculos
  • /

related posts