Nu se sfieste sa isi arate formele rotunde.Cum arata din spate, in bikini, vedeta cum cel mai mare posterior din showbiz


O cheama Natalie Nunn si isi etaleaza formele voluptoase de cate ori are ocazia. Vedeta de reality show este "ambasadoarea" femeilor cu forme si nu se jeneaza sa isi arate silueta atipica pentru Hollywood.


Natalie este una dintre tintele preferate ale paparazzilor, avand in vedere faptul ca este o persoana extrem de dezinhibata. Nu se sfieste sa poarte costume de baie minuscule, in ciuda faptului ca are cateva kilograme in plus.

Natalie Nunn a devenit celebra dupa ce a aparut in cel de-al patrulea sezon al unui reality show numit "Bad Girls Club".

In cadrul emisiunii, cateva "fete-rele" erau puse in situatia de a locui imrpeuna, in aceeasi casa, timp de cateva luni, iar telespectatorii le urmareau pe cum iscau scandaluri si se certau "ca la usa cortului".

De indata ce a intrat in caminul controversat, Natalie a devenit personajul central si, din cauza atitudinii violente, a fost eliminata dupa 12 episoade. Chiar si asa, ea nu a renuntat la cariera de vedeta de televiziune. Devenita deja un personaj spumos, care atragea audienta, a mai aparut in cateva show-uri ale postului american Oxygen. 

FULLSCREEN
Nu se sfieste sa isi arate formele rotunde.Cum arata din spate, in bikini, vedeta cum cel mai mare posterior din showbiz
  • /

related posts