Nu si-a putut lua mainile de pe ea desi erau in public. Sotia lui Johnny Depp, aparitie seducatoare la un eveniment


Amber Heard se afla in plin proces de promovare al filmului "The Danish Girl", in care joaca alaturi de castigatorul Oscarului pentru Cel mai Bun Actor in Rol Principal, Eddie Redmayne.


Asa cum se cuvine, la toate evenimentele mondene la care participa, frumoasa blonda il are drept insotitor pe sotul ei, Johnny Depp. Acesta este la fel de indragostit de Amber Heard ca in prima zi si nu se sfieste sa-si manifeste dragostea fata de ea chiar si in locuri publice, asa cum o demonstreaza cele mai recente imagini cu cei doi.

Cucerit de rochia sexy si de corpul irezistibil al sotiei, Johnny nu si-a putut dezlipi mainile de pe talia ei la un eveniment de promovare al filmului "The Danish Girl", ba chiar a sarutat-o in vazul tuturor fotografilor, gest intim, pe care starul se fereste sa il faca atunci cand e inconjurat de fani si presa. 

De altfel, amber Heard este singura femeie care a reusit sa-l "cuminteasca" pe Johnny Depp cu adevarat. La 50 de ani, actorul Johnny Depp a luat decizia de a face un pas pe care nu a simtit nevoia sa-l faca timp de 14 ani, cat a durat relatia cu Vanessa Paradis: aceea de a o cere de nevasta pe blonda.

La vremea respectiva, cei doi isi motivau relatia lipsita de angajamente oficiale spunand ca nu au nevoie de acte pentru a se iubi. Cand a venit vorba de mai tanara Amber insa, necesitatea unui astfel de act a devenit imperioasa. El sustine ca mai tanara sotie este aceasta ar fi sufletul lui pereche: "E perechea perfecta pentru el si felul lui de a fi. Are un spirit liber", a spus o sursa din anturajul actorului, care sustine ca Heard este pasionata de arme, conduce masini puternice si colectioneaza carti, lucruri care il atrag si pe Depp.

Aceeasi sursa spune ca atractia si chimia dintre cei doi a fost inevitabila inca din 2011, cand au jucat impreuna in "The Rum Diaries" si ca Heard, care avea la vremea respectiva o relatie cu o femeie, a simtit imediat magnetismul emanat de Johnny. "Nu poti decat sa ii adori talentul, pasiunea, forta cu care te atrage in genialitatea lui", spunea la vremea respectiva actrita cu 23 de ani mai tanara, care a recunoscut indirect relatia cu Depp anul trecut, cand a aparut cu el la turneul de promovare al filmului "Lone Ranger". 

related posts

Modifică setările cookies