Nu si-a schimbat silueta in ultimii 25 de ani. Cum arata "catwoman" Halle Berry intr-un costum mulat si transparent


La 49 de ani, Halle Berry este posesoarea unui trup perfect. Invitata in emisiunea lui Jimmy Kimmel, actrita si-a etalat silueta care nu s-a schimbat deloc in ultimii 25 de ani.


Vedeta si-a facut aparitia intr-un outfit negru, care i-a pus in valoare silueta sexy. Halle a ales o pereche de pantaloni negri drepti si o bluza transparenta, care i-a lasat sutienul la vedere. Cu o talie de viespe, picioare suple si cu un bust generos, Halle Berry ramane una dintre cele mai sexy vedete de la Hollywood.

Halle Berry a fost intotdeauna apreciata si recompensata pentru frumusetea sa. Castigatoarea premiului Oscar a fost o regina a frumusetii, cucerind Miss Teen Ohio, Miss Teen All-American, iar in 1986 a fost incoronata speranta Miss World (Miss World hopeful).

Presa mondena a scris ca curand ca vedeta nu ar mai fi in relatii prea bune cu partenerul sau si ca ar urma sa divorteze. Actrita are o relatie cu actorul Olivier Martinez, care i-a daruit un inel in anul 2013, pe care vedeta l-ar fi "pierdut" in Mexico, unde nu a aparut cu el in cel mai recent concediu. De aici si pana la speculatii nu a fost decat un pas, cu toate ca cei doi nu au confirmat nicio ruptura.

FULLSCREEN
Nu si-a schimbat silueta in ultimii 25 de ani. Cum arata "catwoman" Halle Berry intr-un costum mulat si transparent
  • /

related posts