Nu si-au putut dezlipi mainile unul de pe celalalt. Kevin Trapp si Izabel Goulart, show total pe plajele din Rio


Ar putea fi considerati cei mai fotogenici iubiti din lumea mondena. Ingerasul Victoria's Secret si fotbalistul Kevin Trapp atrag privirile oriunde ar merge si nu e de mirare de ce paparazzi ii urmaresc peste tot.


Izabel si Kevin s-au transformat intr-un adevarat magnet pentru paparazzi cand au aparut impreuna pe plajele din Rio. Cei doi au fost imortalizati in ipostaze tandre, pasionale si le-au dat de inteles tuturor celor din jur ca sunt extrem de indragostiti, ei sarutandu-se si atingandu-se pasional de fata cu toata lumea.

Bineinteles, atractia plajei a fost frumoasa Izabel, despre care se spune ca are cel mai ferm posterior din industrie. Ea a stralucit la malul oceanului intr-un costum de baie format din doua piese. Cu un sutien decupat si bikini minusculi, tanara de 31 de ani a zambit cu gura pana la urechi.

De cealalta parte, Kevin si-a etalat muschii si tatuajele intr-un short bleumarin si a avut grija ca iubita lui sa se simta ca o adevarata regina a plajei. Iata cum au fost surprinsi:

FULLSCREEN
Nu si-au putut dezlipi mainile unul de pe celalalt. Kevin Trapp si Izabel Goulart, show total pe plajele din Rio
  • /

related posts

Modifică setările cookies