Nu si-au putut dezlipi ochii de la ei. El are 50 de ani, ea 25. Cum au aparut impreuna la un eveniment monden


El este un artist, antreprenor si colectionar cunoscut in Marea Britanie. Ea, o tanara frumoasa, dornica de atentie. Impreuna, au atras toata atentia la petrecerea de dupa premiera londoneza a filmului "Star Wars: The Force Awakens".


Damien Hirst, de 50 de ani, si-a adus la evenimentul monden iubita cu 25 de ani mai tanara, si a avut grija ca toti foto-reporterii prezenti la eveniment ii surprind din toate unghiurile cu putinta.

Damien s-a mandrit cu Katie Keight, care a optat pentru o tinuta sexy si decoltata. Mai ales sacoul ei s-a transformat intr-un magnet pentru bliturile aparatelor de fotografiat, care nu au cotenit sa mai luceasca in momentul in care aceasta a ridicat putin mana si si-a lasat o mica parte din san la vedere. 

Damien Hirst si Katie Keight sunt impreuna de doi ani de zile si, cu toate ca intre ei e o diferenta atat de mare de varsta, par sa se inteleaga mai bine ca niciodata.

In timp ce barbatul este cunoscut pentru operele valoarase de arta pe care le creeaza si detine (estimate la 200 de milioane de lire(, bruneta sexy aspira sa devina actrita si se foloseste de atuurile fizice pentru a se face remarcata.

FULLSCREEN
Nu si-au putut dezlipi ochii de la ei. El are 50 de ani, ea 25. Cum au aparut impreuna la un eveniment monden
  • /

related posts

Modifică setările cookies