"Nu stiu ce m-as fi facut daca nu as fi avut sani". Marturisirea sincera a unei dive de tabloid


Silueta ei este departe de a fi perfecta, dar britanicii o considera super sexy. Kelly Brook e votata mereu in topul celor mai provocatoare celebritati, iar unii spun ca doar datorita sanilor ei a ajuns persoana publica.


De fapt, chiar ea a recunoscut ca s-a intrebat adesea ce s-ar fi intamplat daca nu ar fi fost mandra posesoarea a unui bust de marimea 30FF. Kelly se refera la bustul ei ca la "prietenii mei loiali" si admite ca datorita lor a primit contracte de modelling si a trecut prin patul multor barbati celebri, printre care Jason Statham si Danny Cipriani.

"Mi-au adus momente amuzante, sanse, atentie, drama. Sanii mei au fost neintelesi, exploatati, iubiti si admirati, ridiculizati si umiliti", scrie vedeta in varsta de 34 de ani in autobiografia pe care o lanseaza in Mare Britanie.

Kelly a dezvaluit ca romanul il dedica bustului ei, care este vedeta la orice aparitie publica pe care o marcheaza: "Hai sa fim seriosi! Au generat mai multe titluri de tablid decat orice jucator de rugby sau actor cu care am avut o relatie. Despre sanii mei s-a scris constant in presa. Am construit un imperiu datorita lor si pot sa spun cu mana pe inima ca sunt cei mai loiali prieteni pe care ii am", a incheiat Kelly.

Ce parere ai despre declaratiile facute de starleta britanica? Crezi ca ofera un exemplu pozitiv femeilor care citesc noutati despre ea?

related posts

Modifică setările cookies