"Nu stiu cum am reusit sa ma ingras atat de mult". Declaratiile lui Eminem despre problemele pe care le-a avut in trecut


Intr-un interviu acordat pentru Men's Journal, Eminem a vorbit despre problemele de greutate cu care s-a confruntat in urma cu cativa ani, dezvaluind si maniera in care a reusit sa treaca peste ele.

Tag-uri: #Eminem

"In 2007 am luat o supradoza de pastile si am ajuns la spital. Aveam aproape 110 kg. Nu stiu cum am reusit sa ma ingras atat de mult. Cantitatile de Vicodin si Valium pe care le-am luat atatia ani au lasat urme si, pentru a evita durerile de stomac, am inceput sa mananc mult si necontrolat", a povestit cantaretul.

Dupa ce a scapat de dependenta de alcool si de droguri, dar si de problemele cauzate de insomnie, Eminem a adoptat un stil de viata sanatos, in care a mentinut un echilibru intre regimul alimentar si activitatea sportiva.

"Am inceput sa alerg pentru a-mi creste nivelul de endorfina in mod natural si asa am reusit sa dorm cum trebuie, ceea ce a fost perfect", a declarat artistul care a reusit sa slabeasca peste 35 de kilograme. 

Pe langa aceasta reusita personala, celebrul rapper se poate mandri si cu o fiica minunata. Hailie Jade Mathers a absolvit liceu cu rezultate exceptionale si a fost recompensata cu premiul academic de excelenta, dar si premiul de excelenta oferit de departamentul de psihologie, urmand sa se inscrie la Universitatea din Michigan. 

related posts

Modifică setările cookies