"Nu sunt insarcinata. Nu de aceea m-am logodit". Ce vedeta se apara in fata criticilor


Dupa ce au fost acuzati ca nu relatia frumoasa pe care o au i-a impins catre decizia de a se casatori, actrita sare in apararea lor si da explicatiile pe care toata lumea le astepta.


Au fost acuzati ca exista alte motive pentru care s-au logodit dupa doar trei luni de relatie, astfel incat Kaley Cuoco a dorit sa lamureasca acest aspect si in acest sens, a postat un mesaj pe o retea de socializare, prin care aceasta a negat faptul ca ar fi insarcinata si acesta ar fi de fapt motivul pentru care urmeaza sa se casatoreasca cu Ryan Sweeting.

“As vrea sa clarific un lucru pentru cei interesati. Nu sunt insarcinata! Credeti ce vreti!”, a fost mesajul prin care actrita din “The Big Bang Theory” a negat stirile neadevarate conform carora doar un copil putea sa-i oblige pe cei doi indragostiti sa se casatoreasca intr-un timp asa scurt.

Vedeta si-a expus pentru prima data inelul de logodna, marca Red. C. Jewels, in valoare de aproximativ 65.000 dolari la cateva zile dupa ce a participat la evenimentul de decernare a premiilor Emmy din Los Angeles. De asemenea, nu a putut rezista tentatiei de a-si exprima bucuria pe pagina ei de socializare, unde a publicat un mesaj, prin care a dat de inteles ca traieste cele mai intense emotii de pana acum.

“As putea atinge cerul cu tine de mana.”, au fost cuvintele lui Kaley, care pur si simplu au descris perfect starea de euforie care a cuprins-o pe actrita, odata ce a fost ceruta in casatorie.
 

FULLSCREEN
"Nu sunt insarcinata. Nu de aceea m-am logodit". Ce vedeta se apara in fata criticilor
  • /

related posts