Nu sunt modele, dar arata extraordinar in costume de baie! Ele sunt cele mai sexy gemene!


Yasmin si Bianca Wilshin au devenit cunoscute in mediul virtual dupa ce si-au lansat o colectie de costume de baie. Gemenele arata atat de bine incat nu au avut nevoie de modele pentru a-si promova produsele.


Gemenele din Sydney au devenit afaceriste imediat dupa terminarea liceului. O calatorie cu mama lor in Bali le-a inspirat pe Yasmin si Bianca sa se lanseze in industria modei cu o colectie de costume de baie. Se pare ca frumoasele fete au mostenit talentul mamei lor, care este designer. 


 

@thehessiancollection ???? ?????

A post shared by Bianca Wilshin (@bianca.wilshin) on


 

@thehessiancollection ⚡️#StTropez String

A post shared by Bianca Wilshin (@bianca.wilshin) on


Pentru a-si gasi surse de inspiratie, gemenele calatoresc in jurul lumii. Pana acumau ajuns in sudul Frantei, Italia, Barbados, Croatia, Germania si Grecia. Au chiar si o colectie inspirata de Mikonos si Santorini.


 

Such an honor shooting @jenhawkins_ label @cozi_swimwear with @neildixonphoto ????

A post shared by Bianca Wilshin (@bianca.wilshin) on


 

The #Florence #String in #Ferrarired ???????? @thehessiancollection ????????

A post shared by Yasmin Wilshin (@yasmin_wilshin) on


Initial, fetele au ales sa isi promoveze singure creatiile si sa nu apeleze la serviciile unui model, pentru a reduce costurile, insa ulterior si-au dat seama ca a fost si o decize de marketing extraordinara. Prin faptul ca sunt gemene, au reusit sa atraga mult mai usor atentia asupra colectiei lor, care este una minimalista, fara imprimeuri sau alte aplicatii. Un costum de baie din colectia gemenelor nu costa mai mult de 160$.

related posts

Modifică setările cookies