Nu toate vedetele din Romania prefera plajele exotice. Vezi cine si-a expus formele apetisante pe o plaja pustie din Eforie


Ca si cariera nu se poate compara cu Inna sau Alexandra Stan, insa in ceea ce priveste calitatile fizice se poate bate de la egal la egal cu orice diva din showbizul romanesc.

Tag-uri: #Annes #plaja #sexy

Este vorba despre cantareata Annes, pe numele ei real Ana Constantin. In varsta de 35 de ani, Annes are un corp superb, pe care insa si l-a expus pe o plaja aproape pustie. Si nu pe o insula exotica, asa cum s-ar astepta multi, ci chiar la noi pe litoral, in Eforie.

In loc de plajele arhipline de fite din Mamaia, Annes a ales o plaja mai retrasa, printre stanci si departe de privirile curiosilor! Undeva prin Eforie Nord, Annes a descoperit locul ideal de bronzat! Pentru ca este vegetariana de cativa ani si petrece multe ore in sala de fitness, Annes are o silueta de invidiat.

“Este locul meu secret unde fac plaja de cativa ani, de cand tot vin pe litoral. Ma simt foarte bine atunci cand stau la soare intr-un loc mai retras, fara fite, sa fiu doar eu cu marea si sa respir aerul curat de vara! Imi pare rau ca sezonul e pe sfarsite si abia astept sa revin aici unde am fani deosebiti care imi stiu toate piesele si canta cu mine la concerte”, spune Annes.

FULLSCREEN
Nu toate vedetele din Romania prefera plajele exotice. Vezi cine si-a expus formele apetisante pe o plaja pustie din Eforie
  • /

related posts