Nunta anului în România. Mireasa Prințului Nicolae va îmbrăca o rochie spectaculoasă, cu motive tradiționale


Prințul Nicolae al Romaniei și soția lui Alina se vor căsători religios pe 30 septembrie, la Sinaia.

Tag-uri:

Cu câteva zile înainte de nuntă, Alina Maria Binder și Prințul Nicolae au vorbit despre marele eveniment din viața lor. 
Rochia de mireasă va fi cu adevărat specială. Alina Maria Binder a dezvăluit destaliile despre ținuta pe care o va purta în ziua nunții. 
 

"Rochia este făcută în România. Am ținut foarte mult să fie un designer român. Vor fi niște motive inspirate din portul bunicii mele, portul săsesc. ",  a declarat tânăra în vârstă de ani, care este o mare admiratoare a Reginei Maria. 


Prințul Nicolae al Romaniei a dezvăluit și o parte din meniul pe care l-au ales pentru nuntă. Invitații, mulți dintre ei străni, vor servi preparate tradiționale românești. 

"Am încercat să avem mai multe lucruri legate de România. Câteva feluri vor conține mâncare românească. ", a declarat el. 


Mama Prințului a refuzat invitația, ca, de altfel, toți reprezentanții Casei Regale. 

"Mama mea nu va veni la nuntă. A primit invitația, ca și cei de la Palat. Nu am trimis-o prin Poștă, am dat-o personal. Speranța moare ultima. Eu sper că vor veni pentru că este despre familie și unitate și înseamnă mult pentru noi.", a declarat Principele Nicolae. 

 

Alina și Nicolae formează un cuplu de 3 ani. Cei doi au uimit pe toată lumea anul trecut, când au anunțat că s-au căsătorit în mare secret. 
 

"Ne-am căsătorit la Londra. Am fost doar 20 de oameni, sora mea, familia Alinei. A fost foarte frumos. Sora mea vine și  la nuntă. ", a declarat într-un interviu Prințul Nicolae.


 

FULLSCREEN
Nunta anului în România. Mireasa Prințului Nicolae va îmbrăca o rochie spectaculoasă. Cu ce vor fi serviți invitații
  • /

related posts