Nunta anului. Unde va avea loc și cine îi va cununa pe Cristi Borcea și Valentina Pelinel


Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au căsătorit civil zilele trecute, într-un cadru foarte restrâns.

Tag-uri:

Chiar dacă va fi a treia nuntă pentru Cristi Borcea , omul de afaceri vrea să organanizeze o petrecere frumoasă, de neuitat.  Acesta ar fi decis împreună cu noua lui soție  ca marele eveniment să aibă loc într-un cadru idilic, în Budapesta. 

Cuplul s-a hotărât și asupra nașilor. Nu-l mai pot pune pe Gigi Becali, care i-a cununat pe Borcea și pe Alian Vidican. Becali a  refuzat să-i mai nășească.
 

„Eram în Grecia, m-a sunat ca să ceară binecuvântare. Păi, eu îți dau binecuvântare, dar nu am treabă. Eu te-am cununat, eu o dată cunun, eu nu cunun de 7 ori. Asta e Sfânta Taină, nu ne jucăm cu asta. Nu mă joc cu asta. Nu fac eu așa ceva.  

O dată îți dă Dumenezeu darul, îl primești și îl ții. Arunci darul lui Dumnezeu, nu ai voie. Bine, eu spun la modul general, nu spun despre el. Așa sunt canoanele. Așa spun Sfintele cărți. Și ce spune în cărțile alea, dacă îmi tai capul, eu așa fac. Ce scrie în cărți așa fac. "   a spus Gigi Becali la Pro X.

Borcea și Pelinel  i-au ales astfel ca nași pe Marius Vizer și soția lui, Irina, fosta componentă a trupei ASIA. Ei ar putea să le boteze și copiii, gemenele cu acre Pelinel este însărcinată. 
 

"O să mai aibă gemeni, are 7, deci va avea 9 copii acum. Să vedem cum o să se descurce cu 9. Asta e important. Cu copiii trebuie să te descurci, să muncești. I-am spus <<bine că ai făcut cu asta trei. Bine, mai fă cu asta cu doi sau trei. Bă, da peste un an sau doi să nu mai faci cu alta.",  a  mai spus Gigi Becali.


 related posts